Blog

afvallen met nederland

Afvallen met Nederland – Snel en gezond afvallen

Afvallen met NederlandHeb je last van overgewicht en heb je al verschillende dieet programma’s zonder succes gevolgd, omdat je er niet genoeg mee afviel of omdat je zo weer op de oude gewicht zat? Dan is Afvallen met Nederland misschien wel de oplossing voor jou!

Dat afvallen niet gemakkelijk is weet bijna iedereen wel , maar Afvallen met Nederland heeft een methode ontwikkeld die er wel voor zorg dat je afvalt, en nog zonder hongergevoel ook.

Het lijkt wel een beetje op het Dr.Frank dieet, het gaat n.l. ook om een eiwitdieet waarbij je zo min mogelijk koolhydraten mag eten. Het eiwitdieet zorgt ervoor dat je snel en gezond afvalt en omdat de eiwitten zorgen dat je een vol gevoel krijgt zul je ook geen hongergevoel krijgen. Meer lezen

Afvallen met smoothies

afvallen met smoothiesAls je wilt afvallen dan kun je dit bijvoorbeeld doen door smoothies te drinken. Afvallen met smoothies zorgt ervoor dat je op een eenvoudige manier afvalt.

Het enige wat je moet doen is fruit en/of groente pureren in de blender, buiten dat je hiervan afvalt is het ook nog eens heel lekker en  heel gezond.

Een smoothie bevat n.l veel vitamines en mineralen en is veel gezonder dan vruchtensap uit de winkel.

Meer lezen

snel afvallen tips

snel afvallen tips

snel afvallen tipsJe kent het misschien wel, je bent snel af gevallen en hebt tijdens het dieet constant een honger gevoel gehad, maar naar een tijdje ben je gewoon weer terug op je oude gewicht. Hiervoor vind je hier de oplossing, hier vind je snel afvallen tips zonder dat je last krijgt van een honger gevoel en zonder het overbekende jojo-effect.

De basis van dit alles is een gezonde voeding en zorgen dat je voldoende beweging krijgt, als je meer wilt weten lees dan hieronder verder en je zult zien dat jij ook je doel kunt bereiken.

Meer lezen

7×7 afslank receptenboek

7x7 afslank receptenboekHeb je ook wel eens een dieet gevolgd en heeft je dat niet gebracht wat je ervan verwachte? Dan is het 7×7 afslank receptenboek misschien wel de oplossing voor jou.

De schrijver van het receptenboek Jasper Alblas beweert dat je makkelijk 2 kg per week kunt afvallen zonder hongergevoel en zonder het welbekend jojo-effect. Dit dieet maakt gebruik van een koolhydraat arm eetpatroon iets dat je laatste tijd een enorme populariteit geniet

Meer lezen

gratis recepten

Gratis recepten om snel en eenvoudig af te vallen

gratis receptenWil jij ook gratis recepten voor het bereiken van jou ideale gewicht? Schrijf je dan nu direct in op de pagina van het mentale dieet plan. Het enige wat je hoeft te doen is jou naam en e-mail in te vullen.

Als je dit hebt gedaan dan krijg je in jou e-mail het rapport “7 simpele stappen om vet te verbranden” en 50 heerlijke dieetrecepten die je direct kunt gaan maken.

Ook kun je nog 2 bonussen erbij krijgen te weten “10 tips voor een eeuwig jonge huid” en een rapport met 10 heerlijke smoothie recepten.

Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is even deze 50 heerlijke gratis recepten te delen op Facebook als je dit hebt gedaan kun je de bonussen direct downloaden. Meer lezen

recepten

Waarom Werkt Een Dieet Niet?

dieet oefeningen om permanent af te vallenDit zal misschien hard aankomen en je zult het misschien ook niet geloven maar afvallen d.m.v. een Dieet zal nooit werken. Ja je leest het goed een Dieet zal je niet helpen om permanent af te vallen.

De meeste mensen zullen bij afvallen automatisch denken aan minder eten of stoppen met bepaalde dingen te eten, Diëten dus. Ze denken dat als ze minder calorieën tot zich nemen ze af zullen vallen en ook op gewicht zullen blijven. Minder calorieën zal inderdaad zorgen dat je af zult vallen, dit is echter vaak maar tijdelijk. Je zult als je weer terug gaat naar het gewone eetpatroon snel weer op je oude gewicht zijn, of wellicht nog zwaarder worden. Meer lezen

paleo dieet

Paleo dieet zorg dat het een succes wordt!!!

Paleo dieet succesHeel vaak hoor je mensen zeggen dat ze een dieet niet vol kunnen houden, maar wat is hier de oorzaak van? Eigenlijk is dit heel eenvoudig. Wat is n.l. vaak het geval als je een dieet volgt? Je bent niet voorbereid op de maaltijden. Als je een dieet volgt dan heb je bepaalde ingrediënten nodig voor een maaltijd en waar het vaak fout gaat is dat je deze niet in huis hebt. Bij het Paleo dieet is dit niet anders dan bij andere diëten. Meer lezen

paleo dieet

Paleo Dieet, Nieuw Wonder Dieet?

paleo dieetWil je afvallen zonder een honger gevoel? Dat kan met het Paleo dieet, dit dieet is een revolutionair dieet uit Amerika. Met dit Paleo dieet kun je zonder problemen tot wel 6kg afvallen in 2 weken tijd, en van een honger gevoel zul je geen last hebben.

Wat is het Paleo dieet en hoe werkt het?

Het Paleo dieet is sinds kort heel erg populair in o.a. Amerika Het is de bedoeling dat je bij dit dieet heel veel groente en fruit eet. Verder moet je veel eiwitten eten, maar je mag niet zomaar alles eten, je mag n.l. absoluut geen graan producten eten ook moet je kant en klaar maaltijden laten staan hier zitten n.l. vaak graan producten en kunstmatige toevoegingen in.
Meer lezen