Paleo Dieet, Nieuw Wonder Dieet?

paleo dieetWil je afvallen zonder een honger gevoel? Dat kan met het Paleo dieet, dit dieet is een revolutionair dieet uit Amerika. Met dit Paleo dieet kun je zonder problemen tot wel 6kg afvallen in 2 weken tijd, en van een honger gevoel zul je geen last hebben.

Wat is het Paleo dieet en hoe werkt het?

Het Paleo dieet is sinds kort heel erg populair in o.a. Amerika Het is de bedoeling dat je bij dit dieet heel veel groente en fruit eet. Verder moet je veel eiwitten eten, maar je mag niet zomaar alles eten, je mag n.l. absoluut geen graan producten eten ook moet je kant en klaar maaltijden laten staan hier zitten n.l. vaak graan producten en kunstmatige toevoegingen in.
Bij het Paleo dieet wordt net als b.v. bij het Atkins dieet heel weinig koolhydraten gegeten in je dagelijkse maaltijden. Wat je wel veel kunt eten is vlees, kip, noten en natuurlijk eieren.

Ben je nieuwsgierig geworden naar wat je allemaal kunt eten? Vul dan hier rechts boven je naam en e-mailadres in en ontvang
21 Paleo recepten GRATIS!!!

Maar wat is nu eigenlijk het Paleo dieet?

Het gaat er bij het Paleo dieet om dat je alleen maar dingen eet die vroeger in de oertijd ook werden gegeten. Omdat onze voorvaderen eigenlijk alleen maar dat aten wat de natuur hun te bieden had werden er o.a. bessen, kruiden en noten gegeten maar ook vlees die ze door de jacht verkregen.

Men kende in de oertijd geen granen, dat wil zeggen ze verbouwden het niet zelf, het was dus niet onbeperkt voor handen. Zo kwam het in de oertijd nogal eens voor dat er niet veel te eten was. Dit kon afhangen van het jaargetijde of omdat er gewoon weinig viel te jagen. Ook hiermee wordt in dit dieet rekening gehouden.

Moet je tijdens het Paleo dieet veel sporten?

Het antwoord is heel simpel NEE. Het draait eigenlijk puur om wat je mag eten en natuurlijk ook om wat je niet mag eten en hierbij is sporten niet van belang.

MAAR sporten is natuurlijk nooit verkeerd, sterker nog een beetje sporten moet eigenlijk iedereen doen, gewoon puur omdat het gezond is. Maar om af te vallen is sporten niet nodig bij het Paleo dieet!

Is het Paleo dieet nu geschikt voor iedereen?

Ja en nee het dieet moet passen bij jou levensstijl is dat niet het geval dan is het Paleo dieet niets voor jou. Past het wel bij jou levensstijl dan kun je het langdurig volhouden en zul je ook echt snel kunnen afvallen, denk hierbij aan 5 tot 6kg in 2 weken en dan wil zonder honger gevoel.

Natuurlijk zal het niet blijven bij 5 tot 6kg je zult nog wel neer afvallen en je zult je streef gewicht echt behalen en als je jou levensstijl aanpast aan het Paleo principe. En wat ook belangrijk is, je zult dit gewicht ook echt behouden.

Ben je nieuwsgierig geworden? Klik dan voor nog veel meer informatie op onderstaande button!

Paleo dieet

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*